Bekijk hier de informatieavond!

De informatieavond van 19 januari zal i.v.m. de Corona maatregelen niet live plaatsvinden, de registratie van de informatieavond kunt u hieronder bekijken!

 

Online informatieavonden groep 8 ouders

Maak kennis met ons onderwijs

In de video hiernaast krijgt u algemene informatie over de school en aanvullende informatie over onderwerpen van uw keuze, bijvoorbeeld over de gang van zaken in de brugklas, ons plusaanbod, het gymnasium, onze begeleiding of het excellentietraject Eureka.

Heeft u na het zien van de video van de informatieavond nog vragen, dan kunt u deze in onderstaand formulier stellen, wij bellen u dan terug om u zo goed mogelijk antwoord te geven.

Wanneer is er een doe-middag?

Dinsdag 09-02-2021 gaat helaas niet door!

De doe-middag was onder voorbehoud verplaatst van 2 februari naar 9 februari. Helaas is het, gezien alle coronamaatregelen, nog steeds niet mogelijk om groep 8-leerlingen fysiek bij ons op school te ontvangen. De doe-middag gaat dus helaas niet door, wél verwelkomen we je heel graag op ons online open huis!

Doe-middag

Kennismaken met de school

Inschrijven helaas niet meer mogelijk!

Direct aanmelden

Ik wil graag komen op:

Open Huis
12-02-2021

Jij komt toch ook?

Hoi! Superleuk dat je komt kijken op ons online Open Huis! Vrijdag 12 februari staan wij van 17:30 uur tot 21:00 uur klaar om al je vragen te beantwoorden! Wat kun je verwachten? je kunt…

  • meekijken met Fien en Petter als zij door de school lopen
  • in gesprek met leerlingen, de teamleider brugklas of de rector
  • lesjes volgen van diverse vakken
  • interessante demo’s bekijken
  • informatierondes bezoeken over alles wat je moet weten voor de overstap
  • meedoen met de online Open Huis Quiz!
  • al je vragen stellen aan ons vragenpanel!

Kom 12 februari naar havovwo.kennemercollege.nl/openhuis !

Wanneer zijn er kennismakingslesjes?

Voor wie: leerlingen van groep 8

Wanneer: LET OP! I.v.m. de landelijke maatregelen omtrent Corona kunnen we helaas de geplande kennismakingslesjes niet door laten gaan. De doe-middag is verplaatst naar 9 februari en is nog onder voorbehoud! Je kunt je hier wel voor opgeven.

Kennismakingslesjes

Even sfeer proeven!

Kom één van deze ochtenden langs met je klas(-genoten) van groep 8 om lesjes te volgen op onze school! De inschrijving doet je groep 8-leerkracht, dus vraag aan je leraar of jullie ook gaan!

Inschrijven helaas niet meer mogelijk!