Wanneer is er een informatieavond?

woensdag 25 november 2020 – 19:30 uur

dinsdag 19 januari 2021 – 19:30 uur

De inhoud van deze informatieavonden is identiek.

Informatieavonden groep 8 ouders

Maak kennis met ons onderwijs

Op deze avond krijgt u algemene informatie over de school en aanvullende informatie over onderwerpen van uw keuze, bijvoorbeeld over de gang van zaken in de brugklas, ons plusaanbod, het gymnasium, onze begeleiding of het excellentietraject Eureka.

U bent van harte welkom, we willen u wel vragen om hier online aan te melden.

Hieronder kunt u laten weten dat u komt. I.v.m. de Corona maatregelen volgen wij richtlijnen van het RIVM. We zullen werken met kleine groepen, zodat de afstandsregel goed gehanteerd kan worden. We vragen ook aan u om hier goed op te letten.

Natuurlijk zorgen wij voor een bakje koffie of thee bij binnenkomst!

Ik wil graag komen op:

Wanneer is er een doe-middag?

Dinsdag 1-12-2020 van 14:30 uur – 16:15 uur
Dinsdag 02-02-2021 van 14:30 uur – 16:15 uur

De inhoud van deze doe-middagen is identiek. Inschrijven start binnenkort op deze site!

Doe-middag

Kennismaken met de school

Wil je eens weten hoe het er bij ons op school aan toe gaat? Schrijf je dan in voor deze middag. Je gaat dan samen met andere leerlingen uit groep 8 aan de slag!

Direct aanmelden

Ik wil graag komen op:

Open Huis
22-01-2021

Jij komt toch ook?

Op vrijdag 22 januari 2021, van 17:30 tot 21:00 uur, houdt de locatie havo – atheneum – gymnasium van het Kennemer College Open Huis. Maak samen met je ouders kennis met onze school. Je kunt al je vragen stellen aan onze leerlingen, leuke demonstraties bekijken en alvast wat lesjes volgen.

I.v.m. Corona kijken wij op dit moment hoe we het Open Huis kunnen organiseren, op een manier die veilig is voor iedereen! We houden jullie via deze site op de hoogte, maar we volgen de laatste richtlijnen van het RIVM! Mocht het Open Huis niet door kunnen gaan, dan zullen we de school op een alternatieve manier zo goed mogelijk aan jullie laten zien!